Barcelona

Ruta Beata Petra 2017

Ruta Beata Petra a Barcelona

El Mes d’Octubre és el mes de Beata Petra i com sabeu realitzem una sèrie d’activitats i actes  en memòria de la seva figura i apostolat. Aquest mes d’Octubre ens fixem en la seva generositat i misericòrdia com exemple de Pau i Germanor.

Ruta beata petra 2017

Els primers dies de Beata Petra a Barcelona

L’arribada de Beata Petra a Barcelona al 1886 un 25 de Novembre junt a dues Mares de la Congregació fou un pas valent i singular, les Mares no coneixien a ningú a la Ciutat Comtal.

La Ruta de Mare Petra 2017 reprodueix aquestes primeres passes. La seva arribada a l’estació de França i el seu peregrinatge a l’església de Betlem a les Cosmopolites Rambles per honorar a la Mare de Deu dels Desamparats. Allí van coneixer a la primera de moltes persones que les ajudaran a construïr el seu apostolat a Barcelona. Una bona dona: Dolors Badía va acollir a les Mares a casa seva fins que van trobar una casa de lloguer al carrer Ataulf.

Comida de Hermandad

La Ruta està organitzada per el Reial Santuari Sant Josep de la Muntanya i l’Associació Sant Josep de la Muntanya. Una de les activitats és un Menjar de Germanor. És habitual realitzar actividats per fomentar els lligams de la comunitat de laics i religioses vinculats al Santuari, hi és ben vingut tot aquell que dessitji participar d’aquest sentiment de fraternidad al voltant la devoció a Beata Petra.

Beata petra de san jose cartes a sant josep obra social hogaresmd santuario san jose de la montaña

 

 

Posts Relacionados

Ruta Beata Petra 2017

Ruta Beata Petra en Barcelona

El Mes de Octubre es el mes de Beata Petra y como ya sabéis realizamos una serie de actividades y actos para recordar su figura y apostolado. Este mes de octubre con más razón nos fijamos en su generosidad y misericordia como ejemplo de Paz y Hermandad.

ruta beata petra 2017

 

Los primeros días de Beata Petra en Barcelona

La llegada de Beata Petra a Barcelona en 1886 un 25 de Noviembre en compañía de otras dos Madres de la Congregación fue un paso valiente y singular ya que las Madres no conocían a nadie en la ciudad condal.

La Ruta de Madre Petra 2017 reproduce esos primeros pasos. Su llegada a la estación de Francia y su peregrinaje hacia la iglesia de Belén en la Cosmopolitas Ramblas para honrar a Nuestra Señora de los Desamparados. Allí conocerán a la primera de muchas personas que les ayudarán a construir su apostolado en Barcelona. Una gentil mujer: Dolors Badía hospedó a las Madres en su propia casa hasta que estas encontraron una casa de alquiler en la calle Ataulf.

Comida de Hermandad

La Ruta está organizada por el Real Santuario San José de la Montaña y la Asociación San José de la Montaña. Una de las actividades es una comida de Hermandad. Es habitual realizar actividades para fomentar los lazos de la comunidad de laicos y religiosas vinculados al Santuario y es bien venido todo aquel que desee participar de este sentimiento de fraternidad en torno a la devoción a Beata Petra.

Beata petra de san jose cartes a sant josep obra social hogaresmd santuario san jose de la montaña

 

 

Posts Relacionados